SEGRE

PROGRAMES MÚSICA

TV3 prepara la versió d’‘El celobert’ amb Lluís Gavaldà

Actualment s’emet de dilluns a divendres a l’emissora musical de Catalunya Ràdio || El conductor és el cantant d’Els Pets

El cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, en una botiga de discos.

El cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, en una botiga de discos.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic i cantant Lluís Gavaldà prepara per emetre a TV3 el programa El celobert, un espai que té el seu origen a l’emissora musical de Catalunya Ràdio, iCat, on es pot escoltar de dilluns a divendres, de les 20.00 a 21.00 hores.

En aquest espai radiofònic, Gavaldà comparteix cada dia amb els oients la seua passió per la música a través de les petites històries que expliquen les cançons.

Els missatges amagats en les lletres, les relacions entre els membres d’un grup i altres anècdotes

En la versió televisiva d’El celobert, Gavaldà també s’atansarà a les històries curioses que s’amaguen darrere de les cançons dels grups i solistes més importants de la música pop.

Així, en cada programa parlarà de germans mal avinguts, de missatges en clau a productors musicals, de cançons indicades per a dies tontos, o per divorciar-se, entre altres temàtiques. El nou programa, produït íntegrament a TV3, tindrà una durada de trenta minuts, que estaran plens de la passió, la ironia i el coneixement musical del líder d’Els Pets, Lluís Gavaldà.

tracking