SEGRE

TELECINCO PERSONATGES

Jorge Javier Vázquez deixa temporalment ‘Sálvame’

El popular presentador seguirà com a jurat de ‘Got Talent’ || El mes que ve conduirà ‘Supervivientes’, també a Telecinco

Jorge Javier Vázquez en un sonat al·legat al seu programa diari.

Jorge Javier Vázquez en un sonat al·legat al seu programa diari.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El presentador estrella de Telecinco Jorge Javier Vázquez, ha anunciat que deixarà temporalment el programa diari Sálvame i l’edició setmanal del Sálvame Deluxe, a causa de qüestions personals, relacionades amb l’ambient laboral.

Tanmateix, ja està confirmat com a conductor d’una nova edició de Supervivientes, que s’estrenarà el mes que ve, i també continuarà com a jurat al concurs Got Talent, que està a punt d’entrar a la fase d’eliminatòries.

Carlota Corredera i Paz Padilla agafaran les regnes del ‘Sálvame’ diari i María Patiño, del ‘Sálvame Deluxe’

D’altra banda, Vázquez protagonitza cada dilluns amb Marta Ribera l’obra de teatre Grandes éxitos, una comèdia musical escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio, al Teatro Rialto de Madrid.

Segons la revista Semana, Vázquez vol estalviar energies per enfrontar-se als nous reptes i es prendrà un “més que merescut descans”. Per substituir-lo, Carlota Corredera i Paz Padilla prendran el testimoni de Vázquez a l’edició diària del Sálvame, i per la seua banda María Patiño conduirà a partir d’ara el Sálvame Deluxe.

tracking