SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Esgotades les entrades per assistir als concerts d’’OT’

A les ciutats de Barcelona i Madrid || A la venda tiquets per als assajos del dia 2 de març al Palau Sant Jordi

Amaia i Alfred interpretant ‘Tu canción’.

Amaia i Alfred interpretant ‘Tu canción’.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les primeres parades de la gira d’Operación Triunfo, Barcelona i Madrid, han esgotat les seues entrades. Dimarts passat es van posar a la venda tiquets per assistir als assajos previs a l’actuació del Palau Sant Jordi, que tindran lloc el dia 3 de març.

El 16 del mateix mes els triunfitos actuaran al Palacio Vistalegre de Madrid. Els fans del concurs no es quedaran sense l’oportunitat de veure els seus ídols en directe, ja que ja hi ha noves dates de concerts a Pamplona, Gran Canària, Santa Cruz de Tenerife, Sevilla, Corunya i València.

D’altra banda, Amaia i Alfred, els elegits per representar Espanya al festival d’Eurovisió 2018, iniciaran a l’abril la seua gira de promoció eurovisiva en la qual compartiran escenari amb gran part dels participants del concurs d’aquest any. Els seus concerts començaran a Londres el dia 5 d’abril a la London Eurovision Party i seguiran a les ciutats de Tel-Aviv i Amsterdam. La parella finalitzarà la seua gira promocional europea a Madrid a la Eurovision-Spain Pre-Party el dia 21 d’abril, que celebrarà la segona edició. A més, formaran part del concert solidari de La Noche de la Cadena 100, el dia 24 de març, juntament amb artistes del panorama estatal com Amaia Montero, Efecto Pasillo o Soraya, entre d’altres.

tracking