SEGRE

CUATRO ACCIDENT

Cedeix una grada en plena gravació i provoca 18 ferits

Dotze van ser hospitalitzats, tot i que cap està greu || Risto Mejide entrevistava Andrés Iniesta en un camp del Poble-sec

El camp de la Satalia, després de l’accident del programa ‘Chester’.

El camp de la Satalia, després de l’accident del programa ‘Chester’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 18 persones van resultar ferides lleus ahir al migdia al desplomar-se una grada desmuntable al camp de futbol municipal de la Satalia de Barcelona, quan Risto Mejide entrevistava el jugador del FC Barcelona Andrés Iniesta. D’aquestes persones, 12 van ser evacuades a centres sanitaris, mentre que sis van poder ser atesos al lloc mateix.

Segons van informar els Mossos d’Esquadra i l’ajuntament, s’estava rodant el programa Chester de Cuatro, quan es va enfonsar una grada d’un metre i mig d’altura, deixant entre els ferits dos menors. La grada desmuntable l’havia posat la productora de televisió. La majoria de ferits tenen contusions però cap no mostra ferides de gravetat, si bé l’accident va obligar a desplaçar diverses dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i del 080.

Els Bombers van revisar l’estructura trencada i el camp va quedar precintat, mentre la policia catalana obria una investigació per determinar les causes del succés, ocorregut al carrer Margarit 58 de Barcelona. L’ajuntament també ha obert diligències informatives.

Un testimoni va explicar que l’accident va generar “un moment de tensió” perquè a la grada hi havia nens i gent gran. Tant Andrés Iniesta com Risto Mejide van enviar missatges de suport als ferits a través de Twitter.

tracking