SEGRE

PROGRAMACIÓ NOVA GRAELLA

Lleida TV, de la notícia a l'entreteniment

La cadena estrena demà el seu nou ‘Diari de NIT’, un programa que, cada nit, de dilluns a divendres, combinarà informació i tertúlia || Sense oblidar els continguts lúdics per a tota la família

Mariví Chacón i Santi Roig, dos de les cares visibles del nou format televisiu, que arranca demà dilluns.

Mariví Chacón i Santi Roig, dos de les cares visibles del nou format televisiu, que arranca demà dilluns.LLEIDA TELEVISIÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de pràcticament divuit anys de vida, Lleida TV arriba a la majoria d’edat i ho fa amb un canvi de filosofia, que suposarà un repte en la nova temporada, que arranca aquest mes de setembre. Una aposta per la innovació dins de la seua programació a partir de demà dilluns, per concentrar tots els esforços a la franja horària de màxima audiència, coneguda com prime time, entre les 20.00 i les 23.00 hores. L’objectiu és doble: d’una banda es tracta d’optimitzar recursos i, per una altra, sumar sinergies de tots els que fan possible Lleida TV per arribar al gran públic de les comarques de Ponent.

En aquest context destaca el Diari de NIT, el nou programa que combinarà l’entreteniment i la informació de la cadena del Grup SEGRE, que dirigit per Santi Roig i presentat per Mariví Chacón, Gina Raimat i Núria Sirvent. El programa en qüestió s’estrenarà demà dilluns en un format extens que comptarà amb tres hores de durada. Són 180 minuts de dilluns a divendres i es dividirà en tres parts diferenciades però lligades entre si.

El format suposa una revolució a les nits de Lleida TV coincidint amb els seus gairebé divuit anys

El nou programa de Lleida TV manté viva la flama de la seua essència: la informació, l’ADN que ha fidelitzat milers i milers de lleidatanes i lleidatans informant-los del que passa al seu voltant.

En aquesta línia, mantindrà com a eix principal la informació amb el Notícies Vespre, amb Gina Raymat i Núria Sirvent com a cares visibles de tot l’equip d’informatius, que compta amb Xavi Bosch, Marc Piqué, Carles Castellón, Marc Tasis, Rut Camí i Eva Cortijo com coordinadora d’informatius d’InfoLleida.

Aquest informatiu repassa les notícies més importants del dia, que serà analitzat, a última hora del dia, a la tertúlia de Lleida TV, que com a novetat redueix el nombre de tertulians a tres diaris i les veus femenines tindran més presència en l’espai. A poc a poc, el programa anirà creixent amb la incorporació de més col·laboradors i seccions, com les opinions de diferents ciutadans i articulistes que oferiran el seu toc més personal. Però la nit a Lleida TV també és entreteniment i aquest arribarà de la mà de Mariví Chacón amb el magazine Diari de NIT, amb nous col·laboradors, com Lo Pau de Ponts, que cada divendres oferirà Lo xou del Pau de Pons, i nous espais que es combinaran amb alguns que es recuperen de l’exitós Cafeïna i que acompanyaran l’audiència durant la segona hora del programa.

Un dels directors de l’espai, Santi Roig, destaca que “aquest és un nou projecte de televisió de tots i per a tothom, al qual volem que tothom contribueixi a convertir-lo el programa líder cada nit, i consolidar d’aquesta manera l’audiència diària de Lleida TV”.

Les claus

  • Característiques. Diari de NIT és un programa que s’emetrà de dilluns a divendres entre les 20.00 i les 23.00 hores amb tres grans blocs, en els quals es combina la informació, la tertúlia i l’entreteniment.
  • Conductors. Les notícies arribaran de la mà de Gina Raimat i Núria Sirvent, mentre que Santi Roig serà  l’encarregat de conduir la tertúlia, un dels espais de més èxit de la cadena. Mariví Chacón canvia el seu tradicional horari de tarda per conduir l’espai d’entreteniment que comptarà, entre d’altres, amb Lo Pau de Ponts cada divendres. 
Mariví Chacón i Santi Roig, dos de les cares visibles del nou format televisiu, que arranca demà dilluns.

Mariví Chacón i Santi Roig, dos de les cares visibles del nou format televisiu, que arranca demà dilluns.LLEIDA TELEVISIÓ

tracking