SEGRE

RÀDIO INCORPORACIONS

La SER confia a Josep Cuní el seu nou matinal en català

La cadena començarà a emetre el magazín ‘Aquí, amb Josep Cuní’ el 15 d’octubre || De 07.00 a 12.00 hores i de dilluns a divendres

Josep Cuní en el seu ‘8 al dia’ de 8TV.

Josep Cuní en el seu ‘8 al dia’ de 8TV.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El periodista Josep Cuní dirigirà i presentarà un magazín informatiu a les freqüències de la nova cadena SER Catalunya, des del dilluns 15 d’octubre de 07.00 a 12.00 hores. Aquí, amb Josep Cuní s’emetrà simultàniament a Hoy por hoy, que seguirà a les freqüències habituals de la SER per a tot Espanya, segons la cadena. El magazín –que competirà a la mateixa franja horària amb El matí de Mònica Terribas a Catalunya Ràdio, i amb Jordi Basté a El món a RAC1– s’emetrà íntegrament en català i naix amb “els valors d’una ràdio independent, plural i integradora” i l’objectiu d’abordar l’actualitat des de la proximitat, amb tot el suport i els recursos professionals de la SER.

SER Catalunya mantindrà els programes habituals en català i també La Ventana, de Carles Francino; Hora 25, d’Àngels Barceló; El Larguero, de Manu Carreño; A Vivir, de Javier del Pino, i Carrusel Deportivo, de Dani Garrido.

Cuní va començar la seua carrera a Ràdio Barcelona i després va passar per Catalunya Ràdio, Ona Catalana, Com, TV3, 8TV i ara a Cuatro. Precisament, la cadena emet avui Lehman Brothers, la crisis que pagamos todos, en què Cuní aborda les conseqüències de la caiguda d’un dels bancs d’inversió més importants del món. El comerç mundial es va desplomar i el sector financer espanyol va quedar molt afectat.

tracking