SEGRE

'The Walking Dead' torna a Fox a l'octubre amb la seua novena temporada

L’estrena simultània amb els Estats Units s’emetrà durant la matinada del diumenge 7 al dilluns 8

Un actor caracteritzat de zombie.

'The Walking Dead' torna a Fox a l'octubre amb la seua novena temporadaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La premiada sèrie televisiva "The Walking Dead" torna a la cadena Fox dilluns 8 d’octubre a les 22:00 hores amb la seua novena temporada, a la qual s’incorporarà Angela Kang com a nova responsable de la producció nord-americana. Segons informa avui la cadena televisiva, l’estrena simultània amb els Estats Units s’emetrà durant la matinada del diumenge 7 al dilluns 8 d’octubre.

A aquesta temporada s’unirà Angela Kang com a nova responsable de "The Walking Dead", on es va incorporar des de la segona temporada en la funció de "story editor", i posteriorment, en la cinquena, va ser nomenada coproductora executiva. Kang, que va iniciar la seua carrera televisiva en la productora de Dino De Laurentiis i va ser elegida el 2016 per la Revista Variety "com un dels 10 guionistes de televisió per seguir de prop pel seu potencial", ha col·laborat en sèries com "Private Practice" o "Day One".

"The Walking Dead" continuarà amb el seu format clàssic de 16 capítols emesos en dos parts, la primera des d’octubre fins desembre i la segona a partir de febrer. Aquesta temporada serà a més l’última en la qual participi l’actor Andrew Lincoln en el paper de Rick Grimes, anunci que el mateix protagonista va fer durant la Comic Con de San Diego.

tracking