SEGRE

NADAL AMB LES FIGURES MÉS DESTACADES

Totes les cadenes ja estan preparades per emetre les Campanades

Des de llocs emblemàtics o tradicionals

Lleida TV felicitarà l’any als espectadors des d’Aitona.

Lleida TV felicitarà l’any als espectadors des d’Aitona.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cadenes de televisió retransmetran a mitjanit les tradicionals Campanades i donaran la benvinguda al 2019 amb les seues estrelles situades en llocs tradicionals o emblemàtics.

Lleida TV compta amb Mariví Chacón, Marc Tàsies i Francesc García per conduir les Campanades des de la plaça de l’església d’Aitona, en un programa que començarà a les 23.30, i en acabat donarà pas a un concert de Pastorets Rock.

TV3 serà a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on Helena Garcia Melero i Marc Ribas s’encarregaran de la retransmissió, en la mateixa línia que La 1 i La 2, que emetran en directe les Campanades des de la Puerta del Sol de Madrid amb Anne Igartiburu i Roberto Leal com a mestres de cerimònies.

També estaran a Madrid Cristina Pedroche i Alberto Chicote, que retransmetran el canvi d’any per a Antena 3, mentre que a La Sexta, repeteixen Iñaki López i Cristina Pardo igualment des de la Puerta del Sol.

Per la seua part, Mediaset aposta per Lara Álvarez i Jesús Calleja en una ostentació de solidaritat, ja que les Campanades de Telecinco, Cuatro i la resta dels canals del grup s’emetran simultàniament des de Sant Llorenç des Cardassar, la localitat mallorquina que va patir les greus conseqüències de la riuada del mes d’octubre passat.

Mentrestant, 8TV i el canal #0 de Movistar no tenen previst modificar la seua programació.

Pràcticament totes les cadenes obriran la nit amb humor, música i entreteniment a partir de les 22.00 per donar pas a les Campanades. A l’acabar la retransmissió, començaran programes especials, la majoria de música. És el cas de La 1, que obre amb l’especial Retratos salvajes del còmic José Mota i després de la mitjanit, Roberto Leal i Elena S. Sánchez estaran al capdavant de ¡Feliz 2019!, mentre que La 2 emetrà El cabaret de hierro y cromo.

tracking