SEGRE

PROGRAMES NADAL

La cavalcada dels Reis d'Orient, en directe a Lleida TV, a TV3 i a La 2

La cavalcada de Lleida es veurà a Lleida TV.

La cavalcada de Lleida es veurà a Lleida TV.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient omplirà de màgia aquesta tarda els carrers de totes les localitats de la geografia catalana, i les cavalcades seran les protagonistes a Lleida TV, TV3 i La 2 en la desconnexió per a Catalunya.

Lleida TV emetrà un avanç de 45 minuts en directe, a les 18.15, en què retransmetrà el pas de la cavalcada per la rambla Ferran, amb Joan Cama com a narrador i les entrevistes a peu de carrer d’Eva Cortijo. Després, a les 21.30, es podrà veure el programa complet, amb el trajecte des de l’estació de Renfe fins a l’ajuntament, amb els parlaments de les autoritats i els Reis Mags. El programa seguirà amb l’entrega de les claus de la ciutat i la recepció als nens, que per primera vegada tindrà lloc a l’interior del Palau de la Paeria.

Per la seua part, TV3 i el Super3 transmetran la cavalcada des de Vilanova i la Geltrú a les 19.30. Eloi Cordomí i Ester Bertran explicaran el seu pas per la capital del Garraf, on compta amb més de dos-cents voluntaris d’entitats i associacions locals.

Una mica abans, a les 18.20, La 2 emetrà l’arribada de Ses Majestats a Barcelona, amb la cantant Gisela i l’actor Bruno Oro, acompanyats dels Lunnis Lucho i Lulila, els actors Pep Plaza i Judit Martín i el periodista Àngel Pons.

tracking