SEGRE

LLEIDA FESTIVAL

Acord entre Paeria i CCMA per difondre l'Animac

TV3 i Catalunya Ràdio informaran de totes les activitats de la Mostra || La nova edició tindrà lloc del 21 al 24 de febrer

Una de les jornades tècniques de l’edició anterior.

Una de les jornades tècniques de l’edició anterior.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova edició de l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, comptarà amb la col·laboració de TV3 i Catalunya Ràdio, que n’informaran i faran un seguiment de totes les activitats programades. Aquest nou acord naix de la voluntat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) de promoure i difondre la cultura, i el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més emblemàtics del territori a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

Organitzat i produït per l’ajuntament de Lleida, i en col·laboració amb la Generalitat, l’Animac va ser inaugurat l’any 1996 a la capital del Segrià i des d’aleshores s’ha convertit en un esdeveniment audiovisual de prestigi, reconegut a escala internacional, que ha consolidat el seu caràcter independent i artístic. Aquest any, el tema central del certamen girarà entorn de la tècnica de l’stop motion i se celebrarà del 21 al 24 de febrer.

A banda del seu complet programa de projeccions, el certamen ofereix també conferències sobre diverses temàtiques i activitats com tallers, espectacles en directe i la secció d’El Petit Animac, destinada a un públic més familiar.

tracking