SEGRE

Jorge Javier ha patit una hemorràgia cranial sense afectacions neurològiques

El presentador es recupera de forma satisfactòria, segons el comunicat mèdic

Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier ha patit una hemorràgia cranial sense afectacions neurològiquesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Javier Vázquez, presentador estrella dels espais de telerealitat de Mediaset, està ingressat a l'Hospital Universitari Sanitas La Zarzuela de Madrid a causa d’un quadre d’hemorràgia cranial que no li ha deixat afectacions neurològiques i del qual es recupera de forma satisfactòria. Segons el comunicat mèdic fet públic aquest dimecres, Vázquez "va ingressar a l’hospital el 16 de març amb un quadre d’hemorràgia subcranoide d’origen aneurismático que va ser tractada per via endovascular amb un resultat plenament satisfactori". "Durant el seu ingrés, el pacient ha estat a tota hora conscient, sense afectacions neurològiques i hemodinàmicament estable. L’evolució del seu quadre clínic està sent favorable", afegeix el comunicat remès pel centre.

Jorge Javier Vázquez, que fins aquest dimecres ha guardat silenci sobre la seua malaltia, ha agraït tant "les mostres d’afecte rebudes en els últims dies" com a l’equip facultatiu que l’ha atès des del seu ingrés hospitalari, liderat pel doctor José Luis Caniego del Servei de Radiologia Intervencionista.

Jorge Javier Vázquez va ser operat d’urgència dilluns després d’ingressar a l’hospital dissabte on li van detectar "una cosa greu", segons va explicar ahir als espectadors del programa de Telecinco "Sálvame" la seua presentadora, Carlota Corredera. Segons va indicar Colissa en directe, Vázquez (1970) va ingressar dissabte passat en un hospital de Madrid, va ser sotmès a diverses proves i, després de descobrir el resultat, els metges van decidir operar-lo d’urgència dilluns a la tarda, una intervenció "que va durar dos hores". "Jorge Javier portava una setmana que no es trobava bé. Dissabte va decidir ingressar en un hospital madrileny. No va arribar a sortir de Madrid com es va dir -tenia una actuació a Tudela-. Dilluns li van fer una prova i el resultat era greu, preocupant, tant que van decidir operar-lo d’urgència. Jo no explicaré quin tipus d’operació ni de què. Només a ell li correspon dir-ho", va dir Corredissa en "Sálvame".

tracking