SEGRE
Els periodistes Rut Camí, Joan Cama i Aleix Bergés.

Els periodistes Rut Camí, Joan Cama i Aleix Bergés.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Televisió estrena aquest dissabte dia 6 a la nit una nova entrega del programa Ara Lleida Tour. En aquesta ocasió, l'equip es desplaçarà a la festa dels tres tombs d'Anglesola, a l'Urgell. Així doncs, visitarem la festa dels tres tombs més antiga de Catalunya, organitzada per la Societat de Sant Antoni Abat d'Anglesola. En l'espai setmanal d'una hora i mitja de durada, Joan Cama entrevistarà als responsables de l'entitat; Carme Miró, alcaldessa del municipi i Salvador Guim, president del Consell Comarcal de l'Urgell. A més, també parlarem amb Raül Arenas, esportista que va córrer durant més de 190 quilòmetres de forma ininterrompuda amb l'objectiu de recaptar fons per a la publicació d'una obra de contes infantils. La gastronomia també formarà part del programa i coneixerem els productes agroalimentaris típics de l'Urgell.

Els reportatges d'aquesta setmana que ens presentaran l'Aleix Bergés i Rut Camí tracten diferents àmbits de la comarca de l'Urgell. Coneixerem com es duen a terme els preparatius de la festa dels tres tombs, coneixerem l'Espai del Carro d'Anglesola, visitarem l'obrador inclusiu d'El Rosal de Tàrrega i ens proposaran diferents i variades activitats d'oci que es poden realitzar al territori.

L'estrena del programa és dissabte 6 a les 22.30h i és farà una redifusió el diumenge a les 14.30h i una altra el dilluns a les 12.30h.

tracking