SEGRE

El Turisme de l'Aran a 'Eth Debat d'Aran TV'

El programa conduït per Clara Villar analitza la temporada d'hivern del territori

Clara Villar amb els ponents del debat.

El Turisme de l'Aran a 'Eth Debat d'Aran TV'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Televisió estrena una nova entrega d'Eth Debat d'Aran TV, organitzat per LleidaTV i Aran TV. Després de la presentació de la Memòria de Turisme de la Val d'Aran, on es valora positivament el paper del turisme com a motor econòmic de l'any anterior, en el debat d'aquest dissabte s'analitzarà l'actual temporada d'hivern.

En l'espai presentat per Clara Villar es farà un repàs de tots els atractius turístics de la demarcació com ara el món de l'esquí, la gastronomia, la cultura i patrimoni de l'Aran. Villar rebrà a plató la consellera de turisme de la Val d'Aran, Anna Díaz; el president del Gremi d'Hostaleria de la Val d'Aran, Ambròs Barberà i el propietari del Restilhé, Carlos Sanllehy.

Els tres convidats són coneixedors de l'ampli ventall de possibilitats per al turisme, la restauració i el comerç del territori. També es parlarà de les possibles solucions que es poden dur a terme en les temporades baixes i es presentaran noves propostes d'oci per convertir la vall en una destinació encara més atractiva.

Estrena: Dissabte 6 d'abril, a les 13:30h Redifusió: Diumenge 7 d'abril, a les 23:30h Dimarts 9 d'abril a les 16:30h

tracking