SEGRE

Els millors moments dels Tres Tombs d'Anglesola, a l'Ara Lleida Tour

L'equip es desplaça a una de les festes dels tres tombs més antigues de Catalunya

Joan Cama entrevista

Els millors moments dels Tres Tombs d'Anglesola, a l'Ara Lleida Tour

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'últim programa d'Ara Lleida Tour va instal·lar el seu plató itinerant a l'Espai el Carro, d'Anglesola, des d'on van explicar tots els detalls dels Tres Tombs. L'any 1984 un grup de joves del poble van recuperar la festa i al cap d'uns anys es van constituir en la Societat de Sant Antoni Abat, encarregada d'organitzar l'esdveniment  conjuntament amb el consistori del municipi.  

En l'espai setmanal d'una hora i mitja de durada, Joan Cama entrevista la vicepresidenta de la Societat, Míriam VidalCarme Miró, alcaldessa del municipi i Salvador Bonjoch, President del Consell Comarcal de l'Urgell. A més, també parlem amb Raül Arenas, esportista que va córrer durant més de 190 quilòmetres de forma ininterrompuda amb l'objectiu de recaptar fons per a la publicació d'una obra de contes infantils. La gastronomia també forma part del programa: coneixem els calçots El Guardià, de la Guàrdia d'Urgell. 

Els reportatges d'aquesta setmana a càrrec d'Aleix Bergés i Rut Camí tracten diferents àmbits de la comarca de l'Urgell: com es duen a terme els preparatius de la festa dels tres tombs, coneixerem l'Espai del Carro d'Anglesola, visitarem l'obrador inclusiu d'El Rosal de Tàrrega i ens proposaran diferents i variades activitats d'oci que es poden realitzar al territori.

 
tracking