SEGRE

LA 1 MÚSICA

Tel-Aviv acull el festival d'Eurovisió entre polèmiques

La crisi geopolítica entre Israel i Palestina es cola en el certamen musical || Madonna confirma ‘in extremis’ la seua actuació

La posada en escena de Miki, el representant espanyol.

La posada en escena de Miki, el representant espanyol.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El representant d’Espanya en la 64a edició d’Eurovisió, Miki, defensarà La venda en l’última actuació de la gala, que tindrà lloc a l’Expo Tel-Aviv a les 21.00 h i es podrà veure a La 1. Obrirà Malta, seguit d’Albània, República Txeca, Alemanya, Rússia, Dinamarca, San Marino, Macedònia del Nord, Suècia, Eslovènia, Xipre, Països Baixos i Grècia. Israel, país amfitrió, actuarà al lloc 14, seguit per Noruega, Regne Unit, Islàndia, Estònia, Bielorússia, Azerbaidjan, França, Itàlia, Sèrbia, Suïssa, Austràlia i Espanya, tancant la gala presentada per Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar i Lucy Ayoub.

Els dos espais habilitats a Terrassa, ciutat de Miki, han esgotat les localitats, mentre les apostes assenyalen que els Països Baixos guanyarien el certamen, i donen a Miki la tretzena posició.

D’altra banda, ahir es va confirmar per fi que Madonna participarà a la gala amb dos temes, i també actuaran la vencedora de l’any passat, Netta; Conchita, Eleni Foureira, Mans Zelmerlöw i Dana International, guanyadora fa vint anys. Aquesta edició arriba precedida per un atac cibernètic en la primera semifinal que advertia que Israel no és segur, i en la segona, una activista va desplegar una pancarta contra l’apartheid dels palestins. A més, s’han produït diverses manifestacions contra el festival.

tracking