SEGRE

POLÍTICA VESPRE

Televisions i ràdios es bolquen en les eleccions municipals i europees

Els candidats a l’alcaldia de Lleida, al debat de Lleida TV.

Els candidats a l’alcaldia de Lleida, al debat de Lleida TV.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Totes les cadenes de ràdio i de televisió es bolcaran a partir de mitja tarda en el seguiment dels resultats de la jornada electoral, una triple cita en moltes comunitats autònomes que a Catalunya crida a les urnes els ciutadans per elegir la nova configuració dels ajuntaments i també del Parlament Europeu.

Així, Lleida TV comença a les 20.00 hores un programa especial dedicat al seu àmbit d’interès; a la mateixa hora, la Cadena Ser compta amb Pepa Bueno per seguir els resultats a Espanya, mentre que Josep Cuní estarà al capdavant del programa electoral a Catalunya des de les 19.00 h.

Per la seua part, TV3 emetrà un matinal dedicat a les votacions, i a les 18.00 comença un especial amb connexions als punts de votació i les previsions; i a partir de les 20.40 seguiran els resultats, les reaccions i l’anàlisi. El 33 no modificarà la programació.

El grup Mediaset tampoc canviarà la programació de Telecinco i Cuatro, encara que seguirà la jornada als informatius i magazins. Per la seua part, Atresmedia emet un especial Espejo público a partir de les 19.45 hores amb els resultats i anàlisi, i La Sexta desplegarà una vegada més tots els seus mitjans en un Vivo Objetivo amb Antonio García Ferreras i Ana Pastor al capdavant.

tracking