SEGRE

La Trobada al Pirineu, a LleidaTV

Els programes 'Diari de Nit' i 'El Debat de Lleida Activa' oferiran tota la informació de l'esdeveniment

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LleidaTV dedicarà els seus principals programes a realitzar un destacat seguiment de la 30a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que comença avui a la Seu d'Urgell i que comptarà amb la participació de més de 600 empresaris i 20 experts.

Així Diari de Nit - Magazin amb Mariví Chacon, Diari de Nit - La Tertúlia, amb  Santi Roig i El Debat de Lleida Activa amb Josep Maria Sanuy, entrevistaran els protagonistes, analitzaran les estratègies i curiositats de la trobada, alhora que es farà balanç d'aquesta cita que compleix 30 anys. 

Entre els empresaris i directius més rellevants que hi participaran destaquen Ramon Folch, sòcio-ecòleg i president d’ERF (Estudi Ramon Folch & Associats SL); Antonio Garrigues Walker, president de la Fundació GARRIGUES; Ángel Pes, president de la Red Española del Pacte Mundial de Nacions Unides; Olga San Jacinto, qui ha estat directora de Google Amèrica i actualment forma part del consell assessor independent d’Evo Bank, i Luis Maria Linde, governador del Banc d’Espanya (2012-2018).

Diari de Nit Magazín, dijous 6 i divendres 7 de juny - 21h  Diari de Nit La Tertúlia, divendres 7 de juny - 22h El Debat de Lleida Activa, dissabte 8 de juny - 15h

Lleida TV dedica els

La Trobada al Pirineu, a LleidaTV

tracking