SEGRE

TELEVISIÓ CAP D?ANY

Les cadenes ja ho tenen tot a punt per donar les campanades

Tomàs Molina, Maria Fernández i Toni Cruanyes, l’equip de TV3.

Tomàs Molina, Maria Fernández i Toni Cruanyes, l’equip de TV3.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cadenes de televisió retransmetran a mitjanit del dia de Cap d’Any les tradicionals campanades i donaran la benvinguda al 2020 amb les seues estrelles situades en llocs tradicionals o emblemàtics.

Lleida TV compta amb Mariví Chacón, Joan Llompart i Rut Camí per conduir les Campanades des de l’Albi.

TV3 serà a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona, on Tomàs Molina, Maria Fernández i Toni Cruanyes s’encarregaran de la retransmissió, en la mateixa línia que La 1 i La 2, que emetran en directe les campanades des de la Puerta del Sol de Madrid, amb Anne Igartiburu i Roberto Leal com a mestres de cerimònies.

Per la seua part, els canals de Mediaset donaran pas a l’any nou amb Paz Padilla i Jesús Vázquez, una nova parella de presentadors. El lloc des d’on retransmetran les campanades és encara una incògnita, ja que aquest serà el poble que es proclami guanyador del concurs Luce tu pueblo, de Ferrero Rocher amb Mediaset España.

També seran a Madrid Cristina Pedroche i Alberto Chicote, que retransmetran el canvi d’any per a Antena 3, i a La Sexta repeteixen Iñaki López i Cristina Pardo des de la Puerta del Sol.

Tomàs Molina, Maria Fernández i Toni Cruanyes, l’equip de TV3.

Tomàs Molina, Maria Fernández i Toni Cruanyes, l’equip de TV3.TVC

tracking