SEGRE

FUTUR PLATAFORMA

RTVE, Atresmedia i Mediaset llancen la plataforma LovesTV

Impulsada de forma conjunta, permet recuperar continguts de l'última setmana || Disponible amb el botó blau del comandament

La plataforma permet recuperar sèries i continguts en emissió.

La plataforma permet recuperar sèries i continguts en emissió.ATRESMEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma de continguts LovesTV ha posat en marxa una campanya, titulada Conéctate a la televisión del futuro, per donar visibilitat a les seues funcionalitats gratuïtes, impulsades de forma conjunta per RTVE, Atresmedia i Mediaset España.

Compta amb els serveis que ofereix la tecnologia HbbTV, un projecte paneuropeu de televisió híbrida l’objectiu de la qual és combinar les emissions de televisió broadcast amb serveis de banda ampla i que permet la visualització dels continguts de l’última setmana, la possibilitat de començar un programa des de l’inici encara que aquest ja hagi començat en l’emissió lineal, una guia de programació millorada i l’opció de recomanar continguts, entre altres opcions.

La plataforma està disponible ja en més de sis milions de televisors a Espanya a través del botó blau del comandament, la qual cosa representa un 262 per cent més respecte al juny del 2019. En concret, més de dos milions de televisions han utilitzat el servei de LovesTV a Espanya, gairebé 650.000 el fan servir de manera habitual i un cinquanta per cent més respecte al juny del 2019, mentre que els vídeos vistos al mes superen els dos milions i mig. Aquest servei no és compatible amb tots els televisors existents. L’aparell ha de comptar amb el dispositiu Smart TV, estar connectat a internet i també a l’antena terrestre.

tracking