SEGRE

ESTRENES PROGRAMES

Cuina de rebost a TV3 i música del món al 33

Marc Ribas dedicarà els divendres a l'aprofitament a 'Cuines al límit' || La diversitat cultural, en sis entregues de 'Bàlsam'

El popular cuiner de TV3 debutarà amb una família nombrosa.

El popular cuiner de TV3 debutarà amb una família nombrosa.TVC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb l’entrega Menús per a grans famílies, el programa Cuines de TV3 comença la versió Al límit, que s’emetrà els divendres, en la qual Marc Ribas pretén ajudar les famílies a cuinar amb els aliments que tenen a casa. Ribas contactarà amb famílies que han demanat ajuda a través de WhatsApp i, mitjançant una videoconferència, coneixerà els seus gustos i les seues provisions i els proposarà un menú que elaborarà en 20 minuts. En la primera entrega, presenta la família Domínguez-González, que són 10. Viuen a Vilanova del Vallès i, com que són vegetarians, tenen la nevera i el rebost plens de fruita, verdura i productes vegetals. Marc intentarà deixar contents tots els comensals.

Per la seua part, el 33 estrena les 22.05 Bàlsam, una sèrie documental que visibilitza la diversitat cultural a través de la música. Gent de variada procedència o catalans que han viatjat per tot el món han arribat amb instruments, músiques i tradicions úniques. Aquestes melodies, d’aquí i allà, conviuen i es fusionen per aportar una gran riquesa en el teixit cultural català. Al llarg de sis capítols, Bàlsam explora el gòspel, l’estil nigerià o el flamenc. El primer capítol dóna a conèixer la comunitat fandanguera, la música festiva tradicional de Veracruz (Mèxic).

tracking