SEGRE

Tret de sortida de la temporada de turisme actiu i aventura al Pirineu

En el marc de l'acte institucional es presentarà el nou programa de Lleida TV, 'El riu ens activa'

L'acte institucional tindrà lloc al

Lleida TV presenta, des de la Guingueta d'Àneu, el nou programa 'El riu ens activa'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui es presenta la temporada d'activitats de turisme actiu i aventura al Pirineu en un acte organitzat pel Grup Segre amb el suport d'ENDESA i la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida Ara Lleida. Des del Centre d'Activitats Llac de la Torrassa, el president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carlos Isús i el president de l'Associació d'Empreses d'Esports d'aventura del Pallars Sobirà, Flòrido Dolcet, inauguraran la temporada turística ajornada per la pandèmia.

En el marc d'aquest acte, es presentarà el programa de Lleida TV El riu ens activa, una sèrie de cinc episodis destinats a descobrir la vida al voltants dels rius del Pirineu de Lleida: la Garona, la Noguera Ribagorçana, la Noguera Pallaresa, el Segre i tots els esports que s'hi poden practicar: hidrospeed, rafting, piragüisme familiar i esportiu, pesca, barranquisme, etc. Cada programa, a més, aprofundirà en l'entorn cultural de la zona visitant algun dels indrets més representatius o repassant festes i manifestacions culturals de renom.

L'acte institucional de presentació començarà a les 12:00h i es podrà seguir en streaming per www.lleidatv.cat i www.segre.com. Dissabte dia 4 de juny, s'emetrà un resum de l'acte a les 14:30h.

El mateix dissabte, a les 21:30h, s'estrenarà el primer capítol de El riu ens activa, conduït per Aleix Bergés i dedicat a la Noguera Pallaresa, on practicarem ràfting i descobrirem els racons més especials de la Vall de Cardós. Un cop emesos, esl programes es podran tornar a veure a http://lleidatv.alacarta.cat/elriuensactiva

tracking