SEGRE

EMISSORES PERIODISTA

Mònica Terribas deixa 'El matí de Catalunya Ràdio' al cap de set anys en antena

Mònica Terribas, a Matí de Catalunya Ràdio’.

Mònica Terribas, a Matí de Catalunya Ràdio’.CCMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista Mònica Terribas va anunciar ahir que deixa de dirigir i presentar el programa El matí de Catalunya Ràdio després d’estar set anys al capdavant.

Terribas va argumentar que no ha decidit finalitzar aquesta etapa professional per raons personals ni familiars ni per estar cansada, sinó perquè creu que “els engranatges d’una màquina tan exigent com aquesta no es poden permetre cap grinyol, i menys ara, i ara grinyolen”, encara que es va mostrar convençuda que la direcció trobarà “una nova enginyera o enginyer que faci funcionar aquest meravellós motor”. La periodista va reconèixer la feina feta a tot l’equip del programa. “Del primer a l’última, gràcies de tot cor”, va agrair a la seua portada del magazín. A més va afirmar que no ha estat una decisió fàcil, i va lloar la tasca dels treballadors dels mitjans públics.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, va reconèixer en un tuit la feina de Terribas durant aquests anys. “Ets rigor, compromís i servei públic. Agraïment enorme per la professionalitat durant la pandèmia i en tants moments difícils viscuts.” La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, va convocar ahir un consell de govern extraordinari de l’organisme per valorar la decisió de la periodista.

tracking