SEGRE

Jorge Javier Vázquez, primer "tronista" gai a "Mujeres, hombres y viceversa"

Jorge Javier Vázquez, primer

Jorge Javier Vázquez, primer "tronista" gai a "Mujeres, hombres y viceversa"EFE/Jorge Zapata/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El polifacètic Jorge Javier Vázquez, presentador estrella dels espais de telerealitat de Mediaset, ha acceptat aquest divendres participar en el "dating-xou" (programa de trobades per buscar parella) de Cuatro "Mujeres, hombres y viceversa.

"Ho estic desitjant", ha assenyalat el presentador, escriptor, productor, empresari teatral i actor en una intervenció en directe a través del lloc oficial del programa a Cuatro.com., en resposta a la proposició que ahir li va fer Jesús Vázquez al plató de "Sálvame" per convertir-se en "tronista exprés" del polèmic programa.

Jorge Javier Vázquez (Badalona, Barcelona, 1970) ha assegurat que anirà al programa "totalment entregat", tot i que encara no s’ha confirmat la data del seu debut.

Moments abans de donar a conèixer la seua decisió, Jorge Javier Vázquez ha confessat a Jesús Vázquez que "ho ha meditat molt" i, respecte al seu prototip ideal de pretendent, ha afirmat que "hauria de ser com jo als 30 anys però justament el contrari".

En un comunicat, la cadena demana als interessats en convertir-se en pretendents del presentador que s’apuntin a partir d’avui al castin del programa, a través de la pàgina web de "Mujeres, hombres y viceversa a Cuatro.com.

tracking