SEGRE

El retorn de 'Futurama' a Disney+

Els seguidors de la sèrie de culte creada per Matt Groening podran disfrutar dels 140 capitulos emesos entre 1999 i el 2003

Els protagonistes de la sèrie

La tornada de 'Futurama' a Disney +

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’aquesta setmana ja pot veure’s al canal Star, el vessant madur de Disney + la sèrie d’animació de culte "Futurama" creada el 1999 per Matt Groening per a la Fox i que, per als seus seguidors, és fins i tot millor que l’altre gran èxit, de Groening, "Els Simpson". Els aficionats podran disfrutar de nou dels 140 capítols emesos des de la seua estrena en 1999 fins la seua cancel·lació en el 2003 que explica com Philip Fry, un repartidor de pizza es veu transportat, per accident, al futur del 2999. Irreverent, àcida i, sens dubte per a adults, va tenir un èxit immediat des dels seus mateixos crèdits inicials, en un clar homenatge al clàssic "Blade Runner" (Ridley Scott, 1982).

Els espectadors poden retrobar-se amb tota la galeria de variats personatges de la sèrie com, a més de Fry, Leela, la ciclop enamorada del protagonista; Bender, el robot alcohòlic, fumador, egocentrista i lladre; el despistat professor Hubert, el fundador de Plane Express, empresa on tots treballen; o el científic extraterrestre Zoidberd, amb una evident semblança a una llagosta.

tracking