SEGRE

Arranca el nou Supervivientes el 2021

Kiko Rivera, Omar Sánchez, Canals Rivera, Makoke i Rafael Amargo, entre els participants

Kiko Rivera en la seua presència el 2011

Arriba Supervivientes el 2021

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot està a punt, una vegada acabi l’actual edició de "La isla de las tentaciones" perquè Tele 5 arranqui el "Supervivientes 2021" que, encara que s’havia estudiat les Canàries com a escenari per les restriccions de la pandèmia, Hondures continuarà sent l’escenari del reality. Com que Mediaset sap que aquest tipus de programes és el pilar sobre el qual se sustenta l’audiència continua llançant la casa per l’avantatge a l’hora d’escollir el repartiment dels futurs concursants que saltaran des de l’helicòpter a finals de març per començar a emetre’s els programes a començaments d’abril, coincidint amb la Setmana Santa.

A falta de la confirmació oficial ja s’han filtrat alguns dels noms que competiran als illots per la victòria, tots ells, a excepció dels concursants VIP, procedents d’altres realitys de la cadena ("Gran Hermano", "Mujeres y Hombres y Viceversa", "La isla de las tentaciones" o "La casa fuerte").

La gran estrella de la present edició va a ser, sens dubte, Kiko Rivera, després de la guerra mediàtica que sosté amb la seua mare, Isabel Pantoja amb l’herència del seu pare, Francisco Rivera Paquirri, pel mig. Kiko ja va participar en el "Supervivientes" del 2011 on va abandonar. També participarà Omar Montes que ja fa gust el que és guanyar en l’edició del 2019 en què va competir amb la Pantoja mateixa tot just trencar amb la seua filla Isa. Montes és ara, per lligar-la encara més, parella d’Anabel Pantoja, la neboda de la cançonetista.

Canales Rivera, un altre membre del clan Pantoja, prendrà part en el reality al costat del ballarí, processat per presumpte narcotràfic, Rafael Amargo. Tampoc no deixaran indiferents l’audiència, Makoke, excompanya de Kiko Matamoros i Zayra Gutiérrez, filla de l’exfutbolista Guti i d’Arantxa de Benito, i famosa per les seues constants infraccions en les restriccions imposades pel Coronavirus. També s’apunten a l’espectacle dos estrelles mediàtiques procedents de "La Isla de las tentaciones", Tom Brusse i Melyssa Pinto.

Finalment, i a la falta de tancar la llista, els espectadors es retrobaran amb dos veteranes procedents de "Gran Hermano": Fayna Bethencourt, exparella de Carlos Navarro, "El Yoyas", denunciat per maltractaments domèstics; i la transsexual, Amor Romera.

tracking