SEGRE

L'imparable avenç d'Alfonso Arús

En els matins televisius supera ja Susanna Griso i s’atansa perillosament a Ana Rosa Quintana

Arús a La Sexta

L'imparable avanç d'Alfonso Arús

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Impressionant el salt qualitatiu i quantitatiu d’Alfonso Arús (Barcelona, 1961) en els matins televisius. Amb el seu 18,2 d’audiència guanya diàriament a Mónica López a TVE (8,7) i avantatja ja Susanna Griso en Antena 3 que es queda en un 13,4, mentre s’atansa a Ana Rosa Quintana, líder indiscutible amb el seu espai de Tele 5, amb 19,7.

Arús, al que no li agrairem mai prou l’haver creat el "Força Barça" (La 2 el 1989) abans de fer el salt el 1994 a TV3 per ser l’inspirador del posterior "Crackovia" al canal autonòmic català parodiant, amb les seues imitacions, l’actualitat futbolística en general i la del Barça, en particular, ha donat amb la fórmula de l’èxit en uns espectadors ja cansats de tant dramatisme informatiu a primera hora del dia. La seua frivolitat, que no per això menys rigorós, a base de cops d’humor i de molts vídeos, de l’actualitat del dia ha calat en l’audiència al costat del seu grup de tertulians que no converteixen el plató en una espècie de ring en la qual es parla molt i s’escolta poc.

El seu "Aruser@s" a La Sexta (on s’emet des del 2018) de 7.30 a 11 hores del matí per donar pas a continuació a García Ferreras no és cap altra cosa que la versió renovada, encara que amb els mateixos fonaments, que ja va inventar amb el seu Arusity en 8TV el 2002 i que va mantenir en antena fins el 2018 en què va fer el salt a Atresmedia.

tracking