SEGRE

Quinze anys del triomf de Lorena Gómez a Operación Triunfo

La lleidatana es va adjudicar la sisena edició del concurs organitzat per Tele 5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Lorena Gómez Pérez (1986) va assolir la glòria televisiva en guanyar la sisena ediciòn del concurs "Operación Triunfo", destinat a buscar nous valors al món de la cançó. Aquesta edició del "talent Show", creat per Gestmusic, es va estrenar el 8 d’octubre del 2006 i va finalitzar el 26 de gener del 2007. Daniel Zueras (Saragossa) va ser segon i Leo Segarra (valència), tercer.

"Operación Triunfo" va deburar a TVE el 2001 i va romandre a la cadena fins el 2004, amb Carlos Lozano com a presentador. El 2005 va fer el salt a Tele 5, fins el 2011 amb Pilar Rubio i Jesús Vázquez com a conductors i a partir del 2017, després de sis anys de silenci, va tornar a TVE de la mà de Roberto Leal. De tots els participants, els més recordats, són els de la primera edició amb David Bisbal, David Bustamante, Rosa López (que es va guanyar el dret a representar Espanya a Eurovisió) o Chenoa. En l’edició del 2001 també va participar Alex Casademont, mort aquesta setmana en un accident de circulació.

Encara que amant de la copla, Lorena Gómez es va enquadrar en el gènere pop-llatí, amb tres discos editats, i també va participar en els concursos televisius "Qué tiempo tan feliz" (Tele 5), "Los mejores años de nuestra vida" (La 1) o "Tu cara me suena" (Antena 3) en què va guanyar tres gales i va acabar en la tercera posició en l’edició 2016-2017. Entre 2015 i 2016 va fixar la seua residència a Miami on va treballar com a actriu en diverses telenovel·les.

Actualment viu a Madrid amb la seua parella, René Ramos (germà del futbolista del Reial Madrid, Sergio Ramos) i té un fill, René, nascut el 2020.

tracking