SEGRE

Marató esportiva en directe de Lleida TV

Dos partits del Força Lleida, tres del Asisa Borges Vall i un del Vila Sana

Un partit del Força Lleida aquesta temporada.

Marató esportiva en directe de Lleida TVPol Puertas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Televisó s’abocarà, des de divendres i fins dimarts vinent, amb l’esport amb presència lleidatana oferint fins sis partits en directe en les disciplines de bàsquet, tenis taula i hoquei sobre patins. La marató començarà divendres (21.00 hores) amb el partit, a Osca, entre els locals i l’ICG Força Lleida amb la narració de Carles Castelló de la Liga LEB Or.

Dissabte, triple esdeveniment: Asisa Borges Vall-Leganés de la Superdivisió masculina de tenis taula a partir de les 11.00 hores i amb locució d’Aleix Bergés que farà doblet, a la tarda (18.30 hores) amb el Asisa Borges Vall-San Sebastián de los Reyes. Finalment, Josep Felis retransmetrà en directe (20:00 hores) el Vila Sana-Alcorcón de l’OK Lliga femenina amb redifusió el mateix dissabte (23.00 hores) i diumenge (12.30).

Diumenge torna el tenis taula en directe (11.00 hores) amb el Asisa Borges Vall-Visit Pontevedra de la supervisió i la marató es tanqués dimarts, des del Barris Nord, amb l’ICG-Força Lleida (16.00 hores a falta de confirmació oficial) també amb els comentaris de Carles Castelló.

tracking