SEGRE
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isabel Pantoja serà la gran protagonista demà divendresael "prime time" de Tele 5 com a membre del jurat del nou "got-talent" de Mediaset titulat "Top Star: ¿Cuánto vale tu voz?" en la qual els experts del xou hauran de licitar pel futur dels concursants en el programa que busca descobrir nous talents al món de la cançó. Isabel Pantoja compartirà taula amb els altres membres del jurat, Danna Paola i Risto Mejide, amb la presentació de Jesús Vázquez.

"Top Star: ¿Cuánto vale tu voz?" competirà pel lideratge de l’audiència nocturna de divendres amb Antena 3 que també estrena una nova edició del ja més rodat, "La voz Kids" amb Eva González en la conducciòn i amb David Bisbal, Rosario Flores, Vanessa Martín i Melendi com a "coaches".

El nou concurs de Mediaset suposa el retorn d’Isabel Pantoja a Tele després que la cadena de Paolo Basile la massacrés, aquest 2021, amb "Cantora: la herencia envenenada" donant veu, en diverses entregues, al seu fill, Francisco "Kiko" Rivera, acusant-la de mala mare en apropiar-se de l’herència de la seua mare, el desaparegut torero Francisco Rivera, "Paquirri". A més d’una revisió, a l’alça, del contracte que uneix a la cançonetista amb la cadena, Isabel Pantoja va exigir, i va aconseguir, una sèrie de privilegis durant el rodatge (ja finalitzat) del programa, com el poder menjar sola al seu camerino (i no al menjador de Mediaset) i que els passadissos fossin deserts quan ella es traslladés fins el plató de grabació de "Top Star", per por d’encomanar-se de COVID.

tracking