SEGRE

TELECINCO PERSONATGES

Mila Ximénez mor de càncer als 69 anys

Mila Ximénez, a la desfilada de la Mercedes-Benz Fashion Week.

Mila Ximénez, a la desfilada de la Mercedes-Benz Fashion Week.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista Mila Ximénez va morir ahir a Madrid, als 69 anys, després d’un any de lluita contra el càncer de pulmó que ella mateixa va confirmar i que, finalment, no ha pogut superar. Col·laboradora dels programes de Telecino Sálvame i Sálvame Deluxe, va començar en aquesta cadena el 2004, a Crónicas Marcianas.

Abans, als anys 80, va estar casada amb el tenista Manolo Santana, pare de la seua filla Alba (1984). Després va tenir una relació sentimental amb l’actor José Sacristán.

El 1986 va començar a col·laborar al diari ABC, i més tard a La Revista i al programa Directamente Encarna, que conduïa Encarna Sánchez a la Cadena COPE. Són conegudes les seues polèmiques declaracions sobre la vida privada d’Isabel Pantoja i Carmen Lomana, que en tots dos casos van acabar als tribunals.

Telecinco va modificar ahir la seua programació per emetre un especial en homenatge a Mila Ximénez, desplaçant els especials de l’Eurocopa previstos. A títol personal, els seus companys de Sálvame van expressar el dolor per la pèrdua a les xarxes.

Així, Jorge Javier Vázquez va assenyalar: “El viatge és infinit. Sempre junts, Mila”, i Belén Esteban: “Sempre al meu cor.” Chelo García-Cortés va escriure: “Mila, el teu somriure continuarà sent molt a prop meu”, i Kiko Matamoros, Kiko Rivera i altres personatges es van afegir al reconeixement.

tracking