SEGRE

TELEVISIÓ

RTVE ret homenatge a Verónica Forqué amb un programa especial i l'emissió de la pel·lícula 'Kika'

Verónica Forqué

RTVE ret homenatge a Verónica Forqué amb un programa especial i l'emissió de la pel·lícula 'Kika'EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RTVE ret homenatge l’actriu Verónica Forqué, que ha mort aquest dilluns als 66 anys després d’haver estat trobat el seu cos sense vida al seu domicili, amb una programació especial que s’emetrà en La 1, TVE Internacional, Radio Nacional de Espanya i RTVE Play.

En un comunicat, la corporació ha explicat que modifica la seua programació en La 1 per emetre a les 22.10 hores un especial presentat per la periodista Elena S. Sánchez i dirigit per Paco Quintanar, "en el qual recordaran la seua trajectòria i la seua personalitat de la mà d’amics i professionals que van treballar amb ella".

Després de l’emissió del programa, el canal públic ofereix la pel·lícula 'Kika', dirigida per Pedro Almodóvar i per la qual Verónica Forqué es va alçar amb el Goya a millor actriu. L’homenatge també podrà veure’s en TVE Internacional.

A Radio Nacional de España, a les 23.30 hores, es podrà escoltar la ficció sonora 'Casa con dos puertas mala es de guardar', interpretada per l’actriu amb Fernando Cayo i Carmen Ruiz. Es tracta d’una adaptació de Luis García Montero del clàssic de Calderón de la Barca, realitzada per al Festival de Teatro de Almagro el 2018.

A més, RTVE Play ha reunit una selecció de les millors sèries i pel·lícules protagonitzades per Verónica Forqué, perquè el públic torni disfrutar del seu talent: des de 'Pepa y Pepe', estrenada en La 1 el 1996; una col·lecció de les seues sèries televisives i films: 'Moros y cristianos', 'Remember me', 'Ali', 'Eva y Adán. Agencia matrimonial', 'El español y los siete pecados capitales. La ira' i 'La mujer de tu vida: La mujer vacía', entre d’altres. També recupera alguns capítols dels programes de TVE als quals l’artista va assistir.

tracking