SEGRE

ESPECIAL CAP D?ANY

Totes les cadenes, a punt per donar les campanades

Les campanades de Lleida TV es faran des de Ponts.

Les campanades de Lleida TV es faran des de Ponts.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les cadenes ja estan preparades per rebre el 2022 a bombo i platerets al costat dels milions de llars espanyoles que es traslladaran des del televisor a enclavaments tan mítics com la Puerta del Sol de Madrid o altres localitzacions simbòliques com és el cas de Lleida TV, que es desplaça fins a Ponts, i Telecinco a Vejer de la Frontera. La televisió ha programat per a aquesta nit un contingut en el qual la música i l’humor van units per entretenir els espectadors en la nit més esperada de l’any al costat de rostres famosos. Lleida TV acomiada el 2021 de la mà de Mariví Chacón, Josep Cambray, Ariadna Sánchez i Lo Pau de Ponts des del municipi de Ponts.

Elena Gadel i Llucià Ferrer seran els encarregats de presentar les campanades de TV3 des d’una localització sorpresa. Telecinco es desplaçarà a Vejer de la Frontera amb Paz Padilla i Carlos Sobera. Per la seua part, Antena 3 continua a la plaça del Sol amb Alberto Chicote i Cristina Pedroche, que sorprendrà els espectadors amb l’esperat vestit de Cap d’Any.

També estaran a la mateixa plaça madrilenya Anne Igartiburu i el seu company d’última hora, Jacob Petrus, a TVE. D’altra banda, Ibai Llanos donarà per segon any les campanades a la plataforma Twitch, aquesta vegada des de la plaça del Sol amb el mític presentador Ramón García.

Les campanades de Lleida TV es faran des de Ponts.

Les campanades de Lleida TV es faran des de Ponts.LLEIDA TV

tracking