SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Treva eurovisiva per a Ucraïna

El país rep la major ovació en la primera semifinal del festival || Homenatge a la diva Raffaella Carrà, que hauria sigut una de les candidates a presentar el certamen

Un moment de l’homenatge que Eurovisió va fer ahir a la gran Raffaella Carrà.

Un moment de l’homenatge que Eurovisió va fer ahir a la gran Raffaella Carrà.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ucraïna va aconseguir ahir una treva al Festival d’Eurovisió. Kalush Orchestra, els representants del país envaït per Rússia, van ser els més ovacionats en la primera semifinal del certamen musical. Amb la seua cançó Stefania, que homenatja la mare d’un dels membres del grup, van portar sobre l’escenari de Torí una de les posades en escena més emotives.

Per això, van aconseguir classificar-se per a la final de dissabte, juntament amb Lituània, Suïssa, els Països Baixos, Moldàvia, Portugal, Islàndia, Grècia, Noruega i Armènia. A més, Eurovisió va retre ahir homenatge a la gran diva Raffaella Carrà, que va morir l’any passat i que hauria estat una de les principals candidates per presentar el certamen. Al seu lloc, el condueixen els cantants Laura Pausini i Mika i el showman italià Alessandro Cattelan.

Aquests van recordar ahir la ballarina, cantant i presentadora i la seua cèlebre cançó Fiesta. Un altre dels moments emotius el va protagonitzar Diodato amb la seua cançó Fai Rumore. Aquesta hauria d’haver estat la cançó candidata d’Itàlia al festival del 2020, que es va cancel·lar per la pandèmia.Per la seua part, la representant espanyola, Chanel, es troba entre les favorites a alçar-se amb el micròfon de vidre del certamen, juntament amb el Regne Unit, Ucraïna, Itàlia i Suècia.

Chanel té davant el repte de trencar amb la mala ratxa d’Espanya, que porta sis edicions seguides quedant en les últimes posicions i no guanya a Eurovisió des de fa 53 anys.

tracking