SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

La cançó de bressol a l'estil flamenc de Blanca Paloma conquista Benidorm

La cantante Blanca Paloma

La cançó de bressol a l'estil flamenc de Blanca Paloma conquista BenidormRTVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cançó de bressol flamenca de Blanca Paloma va conquerir ahir el Benidorm Fest. EAEA, la seua candidatura per a Eurovisió, va guanyar la segona semifinal del certamen i va aconseguir el pas a la final de demà. Amb la seua actuació es va erigir com la principal competidora d’Agoney, que va arrasar dimarts a la primera gala amb Quiero Arder i es va convertir en un dels favorits del festival. Ahir a la nit també van aconseguir el tiquet per a la final uns altres tres artistes. Són Vicco amb el seu Nochentera, Karmento amb Quiero y Duelo i José Otero amb Inviernos en Marte.

Que Esclati Tot, la candidatura del grup català que compta entre els seus integrants amb Albert Sort, la família del qual és de Tàrrega, ha quedat finalment fora de la cursa cap a Eurovisió. La cantant Mónica Naranjo, que és una de les presentadores del certamen, va assegurar que aquest grup “agafa el testimoni de Joan Manel Serrat”, que el 1968 va voler anar a Eurovisió amb el cèlebre La La La en català. També es van quedar fora de la final Rakky Ripper, E’Femme, Famous i Alfred García. Aquest últim va destacar amb una posada en escena cinematogràfica i que homenatjava els antics festivals de Benidorm.

D’altra banda, el lema de la pròxima Eurovisió serà Units per la música. Se celebrarà a Liverpool, que acollirà el certamen perquè Ucraïna, que es va endur la victòria l’any passat, no pot organitzar-lo a causa de la guerra.

tracking