SEGRE
«

«

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Morat, la banda colombiana revelació de l’estiu amb la cançó ¿Cómo te atreves? i recentment nominada als Latin Grammy, actuarà avui a la discoteca The Hill de Lleida, on oferirà un xou en el qual mostrarà en directe el seu últim treball, Sobre el amor y sus efectos secundarios. Amb ells parlem del seu èxit.

Esperaven l’èxit que tenen?

Array

La veritat és que teníem il·lusions i expectatives, però l’èxit ens va agafar per sorpresa.

Actuar amb Paulina Rubio va ser la gran empenta?

Compartir escenari amb Paulina va ser una entrada a les grans lligues, però el més important de la nostra experiència amb Pau va ser tot el que vam aprendre amb ella. Ser una gran estrella no és només cantar i compondre bé, és saber estar a l’escenari, com et comportes amb els teus fans... i ella és molt gran en això.

No és gaire habitual que grups com el vostre facin al·lusions a Gabriel García Márquez o Pablo Neruda.

És cert, i potser això també ens fa una mica diferents. Tanmateix, per a nosaltres, les seues lectures sempre han estat molt presents i ha estat una cosa natural. Potser serveix perquè seguidors nostres que no els hagin llegit s’animin a fer-ho i a la inversa.

Animi el públic de Lleida a anar al concert.

Estem molt emocionats i esperem que sigui un xou molt intens en el qual el públic canti i balli amb nosaltres i s’hi senti bé.

tracking