SEGRE

cine

El 'monstre' de J.A.Bayona s'apodera de la cartellera

També s’estrenen a Lleida 'Jota, de Saura', 'La fiesta de las salchichas’, 'Mecanic Resurrection' i 'Earth Sutra'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director espanyol més taquiller J.A. Bayona i el seu internacional repartiment -Sigourney Weaver, Felicity Jones i Liam Neeson- s’apoderen de la cartellera amb "Un monstruo viene a verme", en un cap de setmana en què també debuta l’últim de Jason Statham i la comèdia animada "La fiesta de las salchichas".

"UN MONSTRUO VIENE A VERME", EL NOU DE J.A. BAYONA

Els seus dos anteriors treballs|feines, "El orfanato" i "Lo imposible" figuren al top 5 de les pel·lícules espanyoles més taquilleres. J.A. Bayona afronta la revàlida amb el públic amb "Un monstruo viene a verme", un film sobre el poder de la fantasia i la por de la pèrdua, basada en la novel·la homònima de Patrick Ness.

A més de Sigourney Weaver, Felicity Jones i Liam Neeson com el monstre, el film presenta al debutant Lewis MacDougall, que interpreta el protagonista, un nen que lluita per fer front a la malaltia de la seua mare i a l’assetjament escolar.

"MECHANIC: RESURRECTION", JASON STATHAM A TOT DRAP

El realitzador alemany Dennis Gansel dirigeix Jason Statham en aquesta seqüela de la cinta d’acció de 2011, amb Jessica Alba i Tommy Lee Jones al seu costat.

Arthur Bishop torna al món criminal que havia deixat enrere quan un terrible enemic segresta a la dona de la seua vida i li obliga a viatjar, com una espècie de James Bond brut, per perseguir els homes més perillosos del món.

"LA FIESTA DE LAS SALCHICHAS", ANIMACIÓ PER A ADULTS

Aquesta comèdia gamberra d’animació segueix una salsitxa i els seus amics del supermercat en un viatge que els portarà fins les cases dels consumidors, on descobreixen el seu destí i es rebel·len contra la veritat sobre la seua existència.

Dirigida per Conrad Vernon i Greg Tiernan,  és una sàtira sobre la societat de consum que compta amb l’humor àcid de guionistes com Seth Rogen i Evan Goldberg ("Supersalidos"), Kyle Hunter i Ariel Shaffir ("The Night Before").

"JOTA, DE SAURA", UN DOCUMENTAL SOBRE LA MÚSICA ARAGONESA

Després del flamenc, el tango o el fado, Carlos Saura dedica el seu nou documental la jota, la música, el cant i el ball de la seua terra, Aragó en un recorregut visual i sonor que fusiona la tradició i el futur de la dansa.

El violinista d’origen libanès Ara Malikian, la bailaora Sara Baras, el guitarrista clàssic Juan Manuel Cañizares, el compositor Giovanni Sollima i el gaiter Carlos Núñez participen en aquest projecte, amb coreografies de Miguel Ángel Berna i música d’Alberto Artigas.

tracking