SEGRE

ART MOSTRA

L’Espai Cavallers mostra els talents locals de la fotografia amb ‘Caixa Negra’

L’exposició podrà visitar-se fins al novembre

Alguns dels fotògrafs participants en l’exposició, ahir en la inauguració a l’Espai Cavallers.

Alguns dels fotògrafs participants en l’exposició, ahir en la inauguració a l’Espai Cavallers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Espai Cavallers 31/33 de Lleida va acollir ahir la inauguració de l’exposició col·lectiva Caixa Negra. Fotografia16 que mostra el treball dels fotògrafs lleidatans Marta Benavides, David Besora, Marta Bisbal, Pepe Camps, David del Val, Edgar dos Santos, Santi Iglesias, Jordi V. Pou, Anna Isán, Susana Martínez, Llorenç Melgosa, Emili Morreres, Gala Oró i Víctor Vilamajó. La mostra, que podrà visitar-se fins al proper 5 de novembre, pretén plasmar com es relacionen els fotògrafs i la seua caixa negra amb el medi que els envolta. Així doncs, pot veure’s des d’un suggeridor camp verd titulat Mentre no hi eres, de Susana Martínez, que ha exercit de comissària, fins a un curiós Eclipsi de Marta Benavides, passant per una poètica visió del Palau de Vidre de Marta Bisbal o un enigmàtic rostre a Chairs II de Pepe Camps, entre d’altres. Al voltant de l’exposició també s’organitzaran activitats com un mercat de l’art, el dissabte 15, davant de la galeria, on es podran adquirir fotografies dels participants.

Així mateix, per al dia 19 s’ha organitzat una taula redona sobre creació. La directora de l’Espai Cavallers, Roser Xandri, va explicar que “feia molt temps que volíem exposar fotografia i sobretot posar en relleu professionals de Ponent, alguns dels quals estan trepitjant molt fort fora de Lleida”. Així mateix, va assenyalar que amb Caixa Negra l’equipament iniciarà una sèrie de mostres dedicades a la fotografia.

Susana Martínez ha exercit de comissària en aquesta mostra, que tindrà una nova edició

“L’any que ve, també a l’octubre, hi haurà una nova edició amb altres artistes. En aquesta ocasió, per una qüestió d’espai, no hi cabien tots.” La pròxima exposició d’Espai Cavallers estarà dedicada a Ramon Llull i comptarà amb obres de Joanpere Massana i de Salvador Joanpere.

tracking