SEGRE

CULTURA MÚSICA

Arranca el Festival de Música Castell de Concabella

Un moment del recital que va inaugurar el Festival de Música Castell de Concabella.

Un moment del recital que va inaugurar el Festival de Música Castell de Concabella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Concabella va inaugurar dissabte a la nit el 12è Festival de Música Castell de Concabella, que oferirà tres actuacions consecutives durant tres dissabtes consecutius a les 19.00 hores.

La primera actuació va convocar més de setanta espectadors i va ser a càrrec de la clarinetista Juncal Salada, acompanyada al piano per Maria Alonso Allende, que van interpretar àries de Schumann, Widmann, Widor i Bassi. La novetat del certamen és aquest any el concert del proper dia 22 presidit per Salvador Brotons.

Així, els Amics del Castell de Concabella li han encarregat una composició i han obert un Verkami, plataforma de crowdfunding per a projectes creatius, per fer-lo possible.

Per inaugurar l’obra, Brotons dirigirà una orquestra formada per músics de les Terres de Lleida.

Si s’aconsegueixen els fons d’aquest crowdfunding, es farà una preestrena del doble concert en exclusiva per als mecenes el divendres 21 d’octubre (juntament amb les peces Puigsoliu de J. Serra i la Serenata per a cordes, opus 48 de Txaikovski).

Dissabte vinent actuaran el Trio de Corda del Liceu, amb Liviu Morna al violí, Duccio Beluffi a la viola i Cristoforo Pestalozzi al violoncel.

tracking