SEGRE

ARTS ESCÈNIQUES ESTRENA

Joan Ollé obre la temporada de l’Escorxador

Tres funcions a partir de demà de ‘Delikatessen’, amb la companyia La Remoreu del lleidatà Eduard Muntada, abans de presentar el muntatge a la Sala Muntaner de Barcelona

Assaig ahir del muntatge teatral ‘Delikatessen’ a l’Escorxador.

Assaig ahir del muntatge teatral ‘Delikatessen’ a l’Escorxador.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova temporada d’arts escèniques del Teatre de l’Escorxador de Lleida arrancarà demà dijous amb l’estrena de Delikatessen, un muntatge d’alta cuina teatral servit per un xef de prestigi, el director i escenògraf Joan Ollé. L’Escorxador va acollir ahir un dels últims assajos de l’obra a càrrec de la companyia La Remoreu Teatre, de l’actor lleidatà Eduard Muntada. De fet, aquest va proposar a Ollé dirigir-los en un projecte que ha crescut i que viatjarà a Barcelona per participar a la temporada de la Sala Muntaner, del 16 de novembre a l’11 de desembre.

Ollé va estrenar el festival Temporada Alta de Girona l’any 2013 amb un espectacle de gastronomia titulat Degustació. Sobre aquella sopa de lletres gironina, que tenia format de lectura dramatitzada, el director ha construït ara un espectacle teatral a partir de textos de moltes èpoques i geografies diferents –d’autors com Narcís Comadira, Herman Melville, Marcel Proust, Josep Pla,

Manuel Vázquez Montalbán

, Miquel Martí i Pol o Miguel de Unamuno, i fins i tot anònims, entre d’altres–, regat amb cançons que van des del cant gregorià fins a Andrea Boccelli. El resultat és aquesta Delikatessen, interpretada per Ferran Aixalà, Clara Olmo, Sandra Pujol, Marta Rossell i el mateix Eduard Muntada, que es presentarà, a la sala 2 de l’Escorxador amb tres funcions: demà dijous, divendres i dissabte a les 21.00 h, costarà entre 10 € i 8 €, com a assaig públic abans de la presentació del muntatge a Barcelona.

D’altra banda, el Teatre de l’Escorxador acollirà avui dimecres (19.00 h, 5 €) una nova funció de la Mostra d’Arts Escèniques de grups amateurs de la ciutat de Lleida –que aquest any s’alterna amb la temporada teatral oficial–, i ho faran amb la comèdia Dones, homes i criatures, a càrrec del Grup d’Assaig La Mercè.

tracking