SEGRE

CINEMA

Els professionals de Som Cinema destaquen el Magical Media de Lleida

Aquest diumenge tindrà lloc la cloenda de la mostra al Cafè del Teatre, a les 8 del vespre

Els professionals de Som cinema destaquen el Magical Media de Lleida

Els professionals de Som cinema destaquen el Magical Media de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Magical Media ha rebut aquest dissabte la visita d'una dotzena de professionals assistents a la 7a edició del Som Cinema, organitzat per Suggeriments, amb el suport de la Paeria i la Diputació.

Productors, directors, actors i representants d’escoles de cinema han pogut compartir qüestions sobre el seu sector i han conegut els serveis i les possibilitats que ofereix el centre audiovisual lleidatà. Santi Lapeira, president del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya, acompanyat per Jorgina Domingo, directora del Centre Magical Media, i Heidi Quint, coordinadora, han explicat la posada en marxa d’un programa de màsters amb la UdL i un altre de beques, en el marc de la responsabilitat social corporativa, que aplicarà en el funcionament del Magical.

Lapeira ha destacat també les instal·lacions del centre audiovisual i la capacitat formativa de la Universitat de Lleida. A la trobada, hi han assistit Anna Maria Bofarull, directora del Som Cinema; els membres del jurat d'enguany, Judith Colell i Quim Casas, i Herman Bonin, Jordi Cadena, Josep Pi, Llatzer Garcia i Pep Munné, entre altres professionals del sector.

Aquest diumenge, tindrà lloc la cloenda de la mostra al Cafè del Teatre, a les 8 del vespre. Durant l’acte es lliuraran els Premis Millor Llargmetratge II Premi Arts Audiovisuals IEI 2016, Millor Documental Llarg, Millor Documental Curt i Curtmetratge Som Cinema 2016.

Tot seguit es projectaran els curtmetratges "Gentlemen", d’Esteve Rovira i Joaquim Bundó, i "Mermelada" (Lleida), de José Mellinas; així com els documentals "La memòria de les bombes", de Jordi Boquet Claramunt, i "La veu de qui ens alimenta" (Lleida), dels directors Gemma Casal, Enrique Marco Abadia i Carles Fargas.

Els professionals de Som cinema destaquen el Magical Media de Lleida

Els professionals de Som cinema destaquen el Magical Media de Lleida

tracking