SEGRE

CARTELLERA

Estrenes als cinemes amb Tom Hanks, Clint Eastwood i Dani Rovira

Arriben aquest divendres a la cartellera lleidatana '100 metros', 'La historia de Jan', 'Sully', 'One Piece Gold', Blair Witch' i 'La bailarina'

Estrenes als cinemes amb Tom Hanks, Clint Eastwood i Dani Rovira

Estrenes als cinemes amb Tom Hanks, Clint Eastwood i Dani Rovira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tom Hanks i Clint Eastwood presenten la història de "Sully", el pilot que va salvar un avió en fer-lo aterrar en aigües de Nova York, en un cap de setmana que compta altres cròniques de superació com la de Dani Rovira sobre la vida de l’ironman Ramón Arroyo, "100 metros", o "La historia de Jan".

"SULLY", AMB TOM HANKS I CLINT EASTWOOD

Basat en un heroic fet real, Clint Eastwood presenta en aquest film un elenc liderat per Tom Hanks al paper protagonista, acompanyat per Aaron Eckhart i Laura Linney.

"Sully" és la història que explica l’increïble aterratge d’emergència que va tenir lloc al riu Hudson de Nova York el 2009, quan el pilot Chesley Sullenberger va aconseguir salvar més de 150 persones en posar sobre les aigües l’avió després de perdre els motors.

DANI ROVIRA S’ENFRONTA A L’ESCLEROSI A "100 METROS"

Sota la direcció de Marcel Barrena, i al costat de Karra Elejalde i Alexandra Jiménez, Dani Rovira recrea la història de superació de Ramón Arroyo en la seua lluita contra l’esclerosi múltiple. "100 metros" narra la vida de Ramón Arroyo després de descobrir que patia aquesta malaltia i assumir el diagnòstic, davant de la qual cosa va decidir no donar-se per vençut i entrenar per ser un "ironman", una espècie de "superhome" capaç de fer quatre quilòmetres nadant, 180 quilòmetres en bici i una marató de més de quaranta quilòmetres.

"BLAIR WITCH", LA SAGA DE TERROR CONTINUA

La tercera entrega de la saga iniciada per "El projecte de la bruixa de Blair" arriba dirigida per Adam Wingard, amb les interpretacions de Valorie Curry, Callie Hernandez i James Allen McCune. A "Blair Witch" uns estudiants s’endinsen al bosc de Black Hills, a Maryland, per intentar descobrir els misteris que van envoltar la desaparició de la germana d’un d’ells, relacionada amb la llegenda de la bruixa de Blair.

"LA BAILARINA", LA VIDA DE LA REVOLUCIONÀRIA LOÏE FULLER

Stéphanie di Giusto debuta amb aquest film en el qual l’actriu francesa Soko es posa a la pell d’aquesta ballarina, coreògrafa, dissenyadora, directora d’escena, cineasta i investigadora que va deixar enrere el seu Illinois natal per convertir-se en una estrella dels cabarets de la Belle Époque i arriba a ballar en l’Òpera de París.

Loïe Fuller (1862-1928), una grangera de l’oest americà, va aconseguir revolucionar el món de la dansa a força de treball i voluntat. "La bailarina" repassa la seua vida i la seua rivalitat amb Isadora Duncan (Lily-Rose Depp).

LA SÈRIE D’ANIMACIÓ "ONE PIECE GOLD" ARRIBA A LA GRAN PANTALLA

Els creadors de la sèrie manga d’animació japonesa porten a la gran pantalla aquesta història fantàstica amb el cineasta Hiroaki Miyamoto i l’animador Masayuki Sato.

A "Once Piece Gold", Luffy i la resta de pirates de barret de palla es troben en una ciutat dedicada a l’entreteniment situada en una embarcació gegant, reconeguda com a país independent. Allà descobriran els plans del magnat més important del lloc, l’ambició desmesurada del qual podria portar greus conseqüències.

"LA HISTÒRIA DE JAN", UN NEN AMB SÍNDROME DE DOWN

El naixement de Jan va canviar la vida dels seus pares, que, després de saber que tenia síndrome de Down, van decidir afrontar el repte i superar les seues pors escrivint un "blog" i a través dels enregistraments del dia a dia del seu fill.

Bernardo Moll dirigeix i guionitza aquest documental, resultat d'un treball de sis anys, en una història de superació i acceptació que recorda a "Boyhood".

CARTELLERA Consulta en aquest enllaçs totes les pel·lícules, sales i horaris als cinemes lleidatans.

tracking