SEGRE

MÚSICA CANTAUTORS

Raimon vol acomiadar-se deixant un bon record i “finire in bellezza”

Raimon, ahir al Palau de la Música Catalana, on es retirarà.

Raimon, ahir al Palau de la Música Catalana, on es retirarà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor valencià Raimon va explicar ahir que ha decidit retirar-se dels escenaris “ara” que es troba “bé de veu”, perquè vol “deixar un bon record” i, com diuen els italians, “finire in bellezza”.

El cantant de Xàtiva va assegurar que se’n va “estimant l’ofici” i el públic, del qual s’acomiadarà en els dotze recitals programats per al mes de maig del 2017 al Palau de la Música de Barcelona.

Els concerts tindran lloc durant els quatre caps de setmana del mes de maig del 2017, els dies 5, 6 i 7; 12, 13 i 14; 19, 20 i 21, i 26, 27 i 28.

Després d’aquesta sèrie de recitals, el cantautor Raimon pretén “retirar-se de la vida pública” i dedicar-se a “la lectura, a fer vida de ciutadà i a ser espectador dels altres.” Als seus setanta-cinc anys, Raimon Pelegero Sanchis, conegut artísticament com a Raimon, és un dels màxims exponents de la Nova Cançó i símbol de la cançó protesta en català durant els anys de la dictadura franquista, quan va popularitzar temes com Al vent, Jo vinc d’un silenci o Diguem no.

tracking