SEGRE

La Seu Vella, escollida per participar en un concurs de 25 catedrals per triar la millor d'Espanya

A iniciativa d'una empresa de lloguer d'apartaments de vacances

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu Vella de Lleida ha estat escollida per participar en un concurs de les 25 catedrals més espectaculars d’Espanya en el marc d’una iniciativa de l'empresa  Niumba, que forma part del grup TripAdvisor, per posar en relleu el patrimoni arquitectònics dels monuments. En una pàgina web en la que hi figuren les 25 catedrals i que detalla les principals característiques de cadascuna, els usuaris poden votar quina és la seva preferida. Pel que fa a la Seu Vella, la defineix com una "imponent catedral antiga" que corona el turó i que té un "fascinant claustre gòtic".

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat molt positivament aquest tipus d’iniciatives que “contribueixen a difondre la Seu Vella arreu del territori espanyol, donant així suport a la candidatura per ser reconeguda per la Unesco com a Patrimoni de la Humanitat”

Les altres catedrals que participen al concurs són les de Mallorca, Toledo, Granada, Burgos, Jaén, Córdoba, Lleó, Osca, Salamanca, Sevilla, Saragossa, Cadis, Terol, Múrcia, Santiago de Compostel·la, Sagrada Família de Barcelona, Segòvia, La Almudena de Madrid, València, Palència, Zamora, Conca, Sòria i Valladolid.

tracking