SEGRE

cinema

Tom Cruise i Verónica Echegui, dos nous reclams a la cartellera

Les sales lleidatanes porten aquest divendres fins nou estrenes cinematogràficos

Jack Reacher. Nunca vuelvas atrás

Tom Cruise i Verónica Echegui, dos nous reclams a la cartellera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tom Cruise, que torna a la pell de Jack Reacher, compartirà la cartellera amb pel·lícules espanyoles com "No culpes al karma de lo que te pasa por gilpollas", amb Verónica Echegui, o el debut del dramaturg Miguel del Arco com a director de cinema amb una cinta en què participa, entre altres, José Sacristán.

TOM CRUISE TORNA A SER JACK REACHER AMB "nunca vuelvas atrás"

"Jack Reacher: Nunca vuelvas atrás", la seqüela del film que porta el nom del seu protagonista, explica com l'exmilitar que interpreta Tom Cruise ha de descobrir la veritat darrere d'una conspiració governamental per a, així, netejar la seva reputació.

Mentre fuig de la llei com a fugitiu, Reacher destapa un secret del seu passat que podria canviar la seva vida per sempre. Cobie Smulders, Aldis Hodge i Robert Knepper completen el repartiment d'aquest film dirigit pel nord-americà Edward Zwick.

"Las furias", ESTRENA DEl miguel del arco REALITZADOR

José Sacristán, Mercedes Samprieto, Emma Suárez i Carmen Machi, entre d'altres, participen en "Las Furias", l'opera prima com a director de cinema del dramaturg i actor Miguel del Arco, que és també l'autor dels diàlegs.

"Las Furias" explica la història de Marga, una dona de gairebé 70 anys que anuncia als seus tres fills que té intenció de vendre la casa familiar d'estiueig, un casalot a la costa, per tal d'emprendre un viatge llarg i misteriós.

VERÒNICA ECHEGUI "CULPA AL KARMA " DE LA SEVA MALA SORT

L'escàs èxit del seu negoci o la notícia que la seva germana es casa amb el seu gran amor de l'institut són algunes de les situacions a les quals s'enfronta Sara i de les quals la jove, que encarna Verónica Echegui, culpa al karma.

"No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas", en què participen, entre altres, Álex García, David Verdaguer, Alba Galotxa i Cecilia Freire, és una comèdia romàntica de María Ripoll basada en el "best seller" homònim de Laura Norton.

ÒSCAR MARTÍNEZ, "el ciudadano ilustre" D'UN POBLE ARGENTÍ

Seleccionada per representar a l'Argentina als Òscar i avalada per la crítica i diversos festivals, "El ciudadano ilustre" parla d'un escriptor d'aquest país (Óscar Martínez), Premi Nobel de Literatura, que gaudeix de gran èxit a Europa explicant les historia de la seva localitat natal.

Al cim de la seva carrera, l'alcalde del poble que el va veure nàixer el convida per nomenar-lo "Ciutadà il·lustre" del mateix, i ell decideix cancel·lar la seva agenda atapeïda i acceptar la invitació.

KIM KARDASHIAN I KATE MOSS ES DEIXEN VEURE a "ABSOLUTELY FABULOUS"

Seqüela de sèrie homònima, que va triomfar al Regne Unit en els 90, 'Absolutely fabulous, the movie' és una pel·lícula protagonitzada i escrita per Jennifer Saunders -creadora de la ficció televisiva-, en la qual també participen personatges tan populars com Kim Kardashian, Cara Delevigne o Kate Moss.

Aquesta divertida comèdia narra la vida i les peripècies professionals i personals de dues influents dones de la indústria de la moda londinenca.

PEPPA PIG ES CALÇA "LES BOTES D'OR"

Al popular personatge de l'animació televisiva Peppa Pig li encanta calçar-se "Les botes d'or" que donen títol a aquesta cinta, en la qual haurà d'afrontar la pèrdua del seu calçat estimat, que s'emportarà la senyora Pato.

Amb l'ajuda dels seus amics, Peppa haurà de viatjar per terra, mar i fins i tot a través de l'espai per recuperar les seves botes d'or abans del Gran Concurs de Salt de Bassals.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES PELÍCULES, HORARIS I SALES

tracking