SEGRE

CONCERTS MÚSICA

L'Orquestra Julià Carbonell se'n va d'aniversari amb amics

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) complirà quinze anys al febrer i s’ha proposat celebrar-ho amb magnificència amb un any ple d’activitats, tant a Lleida com a la resta de Catalunya. El primer va començar ahir a la ciutat que va veure nàixer la formació i va ser una veritable festa d’aniversari amb amics amb els quals han compartit notes, partitures i escenaris al llarg de la seua trajectòria.

Així, l’Auditori Enric Granados va acollir el concert La Julià Carbonell & Friends en un espectacle presentat pel bateria de Blaumut, Manel Pedrós, natural de Cervera. El recital, dirigit per Alfons Reverté, batuta de la Julià Carbonell, va comptar amb la presència de Juanma Gómez (trompa), Marta Infante (mezzosoprano), Lluís Sintes (baríton), el grup Blaumut i el Cor de Cambra de l’Auditori, entre d’altres. Van interpretar obres de compositors de la talla de Carnicer, Mozart, Dukas o Verdi, per citar-ne només alguns.

No va faltar la sintonia d’El cor de la ciutat, recordant que era de la formació lleidatana la melodia que podia escoltar-se al començar i acabar aquesta sèrie de TV3. La pròxima cita amb l’orquestra serà al Mamapop, el proper dia 26 a l’Auditori, en aquesta ocasió dirigida per Antoni Tolmos.

tracking