SEGRE

art

El projecte fotogràfic 'meditat' de Miguel Castellano, a Tàrrega i Lleida

La poeta Maribel Sánchez ha fet textos minimalistes per a cadascuna de les imatges que componen el projecte Abstract Ground

La mostra de Miguel Castellano

El projecte fotogràfic 'meditat' de Miguel Castellano, a Tàrrega i LleidaX. Garcia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala Marsà de Tàrrega exhibeix fins el 27 de novembre 'Abstract Ground', el projecte fotogràfic de Miguel Castellano, nascut "de la confluència de dos exercicis personals. D’una banda, la meditació en moviment i, de l’altra, fotografiar aquest itinerari quotidià", segons explica l'artista.

"Es tractava de fer una mirada conscient a la terra que trepitjava durant el trajecte. Em vaig centrar en buscar, reconèixer i mirar el terra de una manera abstracta, intentant arribar a l'essència de les seves formes, les seves línies, els seus colors, les seves textures. Va ser també una fugida de la meva zona de confort fotogràfic", afegeix.

El projecte es completa amb els textos de la poeta Maribel Sánchez per a cadascuna de les imatges.

Després de Tàrrega, la mostra viatjarà fins el Cafè del Teatre de Lleida. Serà el 5 de desembre i es podrà visitar fins el gener.

El projecte 'Abstract Ground' ha estat seleccionat pel Festival Mirades 2017 de Torroella de Montgrí, juntament amb altres 9 propostes artístiques.

Miguel Castellan i Maribel Sánchez durant la inauguració a Tàrrega.

El projecte fotogràfic 'meditat' de Miguel Castellano, a Tàrrega i LleidaX. Garcia

tracking