SEGRE

TEATRE INFANTIL I JUVENIL

‘Blancaneu’ de Campi qui Pugui inicia diumenge el cicle ‘Cavall Fort’

Cinc obres fins al pròxim 18 de desembre

Els organitzadors van presentar ahir la 44a edició del cicle de teatre infantil i juvenil ‘Cavall Fort’.

Els organitzadors van presentar ahir la 44a edició del cicle de teatre infantil i juvenil ‘Cavall Fort’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La companyia lleidatana Campi qui Pugui obrirà aquest diumenge, 27 de novembre, la 44a edició del cicle de teatre infantil i juvenil Cavall Fort, que comptarà amb cinc funcions fins al proper 18 de desembre al Teatre Principal de Lleida. L’obra inaugural serà Blancaneu, a les 11.30 hores, la mateixa hora en què es duran a terme la majoria de les representacions, a excepció de l’11 de desembre amb Naün de La Inestable 21, que tindrà lloc a les 18.30 h. Com és habitual, Cavall Fort col·labora amb Creu Roja Joventut, amb la campanya d’una fila 0 per a la recollida de joguets, que tindrà lloc aquest diumenge.

La cita següent serà el 4 de desembre amb Gulliver del Centre de Titelles, seguida de Salvatges de La Petiestable 12 de l’Aula Municipal de Teatre l’11 de desembre, el mateix dia que a la tarda, a les 18.30 h, actuaran els més grans de l’Aula Municipal, La Inestable 21, interpretant l’esmentada obra Naün. Finalment, l’Aula Municipal de Teatre escenificarà Star Teatrek, l’obra amb què es clausurarà el cicle el dia 18 de desembre.

Fila 0 en col·laboració amb Creu Roja Joventut per recollir joguets en la sessió del dia 27

S’ha de destacar que l’Aula Municipal de Teatre ha col·laborat sempre amb Cavall Fort amb una producció pròpia per finalitzar el cicle, mentre que, en aquesta ocasió, amb motiu del seu 35è aniversari, oferirà les dos funcions especials del dia 11 a part de la final, el dia 18. El preu de les entrades a totes les obres és de 5 euros.

El cicle Cavall Fort, des del seu inici el 1973, s’havia dut a terme en diverses ciutats de Catalunya, encara que actualment Lleida és l’única que el manté. La iniciativa va nàixer per promoure el teatre en català que no feia cap altra institució. Avui dia, continua sent vàlida per donar a conèixer el teatre en català infantil i juvenil.

tracking