SEGRE

La cartellera, atapeïda d'estrelles de Hollywood

Els cinemes lleidatans estrenen 'Hasta el último hombre', 'Paterson', 'Fiesta de empresa', 'Las apariencias engañan' i 'El editor de libros'

Hasta el último hombre

La cartellera, atapeïda d'estrelles de Hollywood

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una desfilada d’estrelles de Hollywood arriba a la cartellera amb dos cintes, "lEl editor de libros", que reuneix Jude Law, Colin Firth i Nicole Kidman, i "Hasta el último hombre", la tornada -una dècada després- del Mel Gibson realitzador, amb aquest film sobre l’heroïcitat d’un soldat en la II Guerra Mundial.

"hasta el último hombre", el RETORN DE MEL GIBSON A LA DIRECCIÓ

Una dècada després d’"Apocalypto", Mel Gibson ha tornat a la direcció|adreça amb "Hasta el último hombre", una cinta presentada fora de competició al passat Festival de Venècia.

L’oscaritzat director explica la història d’un jove mèdic militar que, sense armes i inspirat per la seua fe, va assistir als seus companys ferits a la II Guerra Mundial i es va convertir en el primer objector de consciència en rebre la Medalla d’Honor del Congrés nord-americà.

REPARTIMENT DE LUXE a "el editor de libros"

Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman i Laura Linney coincideixen a la pel·lícula debut de Michael Grandage, "El editor de libros", en la qual el director i productor teatral s’endinsa en l’univers del novel·lista i periodista nord-americà Thomas Wolfe.

Els alts i baixos de la relació entre l’autor de "Del temps i el riu" (Law) i el seu editor (Firth), que també ho va ser de Scott Fitzgerald o Hemnigway, centren aquesta pel·lícula que va participar el febrer passat en la Berlinale.

ADAM DRIVER CANVIA DE REGISTRe a "PATERSON", DE JIM JARMUSCH

Conegut per ser el nou dolent de la saga "Star Wars" i pel seu paper en la sèrie "Girls", l’actor Adam Driver es fica a la pell d’un conductor i poeta aficionat que escriu sobre les petites coses a "Paterson".

Aquest film de Jim Jarmusch, lloat per la crítica i que va lluitar per la Palma d’Or al Festival de Cannes, ret homenatge al poeta i metge William Carlos Williams, originari de Paterson (Nova Jersey).

JENNIFER ANISTON I JASON BATEMAN ES VAN DE "FESTA D’EMPRESA"

Jennifer Aniston i Jason Bateman protagonitzen la comèdia nadalenca "Fiesta de empresa", una cinta dirigida per Josh Gordon i Will Speck en la qual els seus personatges són germans i treballen en la mateixa empresa.

Però Aniston, que és directora executiva de la companyia, vol tancar la sucursal de Bateman, una cosa que ell tracta d’evitar amb la celebració d’una festa de Nadal que se li acabarà escapant de les mans.

HUMOR I ACCIÓ a "Las apariencias engañan"

Un convencional matrimoni d’un avorrit barri residencial es veu embolicat en una trama d’espionatge internacional quan descobreix que els seus nous veïns, una semblant del més sofisticada, són espies del govern.

Acció i comèdia s’uneixen en "Las apariencias engañan", una pel·lícula que reuneix en el seu repartiment a Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher i Gal Gadot.

MÉS INFORMACIÓ Consulta clicant aquí totes les pel·lícules, sales i horari

tracking