SEGRE

CINE TELEVISIÓ

Els Globus d’Or donen favorit el film ‘La La Land’

El musical d’Emma Stone i Ryan Gosling, amb set nominacions || Els premis que ‘marquen’ els Oscars es resoldran el 8 de gener

Emma Stone i Ryan Gosling, protagonistes de ‘La La Land’.

Emma Stone i Ryan Gosling, protagonistes de ‘La La Land’.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La màgia de la pel·lícula La La Land va captivar els membres de l’Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood, que ahir van atorgar fins a set nominacions al musical protagonitzat per Emma Stone i Ryan Gosling, convertint-la en la gran favorita per a la 74 edició dels Globus d’Or. Altres cintes amb grans opcions per a la cerimònia del proper 8 de gener, presentada per l’humorista Jimmy Fallon a l’hotel Beverly Hilton de Los Angeles (Califòrnia), són els drames Moonlight, amb sis candidatures, i Manchester frente al mar, amb cinc.

En el terreny de millor actor dramàtic, els contendents seran Casey Affleck (Manchester frente al mar), Joel Edgerton (Loving), Andrew Garfield (Hasta el último hombre), Viggo Mortensen (Captain Fantastic) i Denzel Washington (Fences). Com a millor actriu dramàtica, la guardonada sortirà entre Amy Adams (La llegada), Jessica Chastain (Miss Sloane), Isabelle Huppert (Elle), Ruth Negga (Loving) i Natalie Portman, per Jackie.

Dins de la categoria de comèdia o musical, els nominats com a millor actor són Colin Farrell (La langosta), Ryan Gosling (La La Land), Hugh Grant (Florence Foster Jenkins), Jonah Hill (War Dogs) i Ryan Reynolds (Deadpool). I les actrius en competició en aquesta categoria seran Annette Bening (20th Century Women), Lily Collins (Rules Don’t Apply), Hailee

Steinfeld

(The Edge of Seventeen), Emma Stone (La La Land) i Meryl Streep (Florence Foster Jenkins).

D’altra banda, en les categories de televisió, el tremend èxit de crítica i d’audiència als Estats Units de la minisèrie The People v. O.J. Simpson–que ja va aconseguir nou premis Emmy– es va traduir en cinc nominacions, per quatre del seu principal rival, The Night Manager. Joc de trons competirà pel premi de millor sèrie dramàtica.

tracking