SEGRE

MÚSICA CONCERT

Lleida, en la gira del cor infantil Safari d’Uganda

Actuacions per recaptar fons per a la seua escola orfenat

El Safari Children’s Choir d’Uganda va actuar ahir a la tarda al Cafè del Teatre de Lleida.

El Safari Children’s Choir d’Uganda va actuar ahir a la tarda al Cafè del Teatre de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Safari Children’s Choir va atansar ahir fins al Cafè del Teatre de Lleida les veus de gairebé una trentena de nens procedents de l’escola orfenat d’Entebbe, a Uganda, actualment de gira per Espanya per difondre les cançons i activitats d’aquesta formació coral de la Fundació Nzuri Daima, que treballa pel desenvolupament educatiu a Uganda i a la veïna Tanzània.

Aquesta coral, formada per nens i nenes orfes d’Uganda, compta a Espanya amb padrins d’excepció com Alejandro Sanz o el grup Txarango.

El centre escolar d’Entebbe acull 270 nens, orfes o procedents de situacions d’extrema pobresa, abusos o marginació. La fundació ha aconseguit portar-ne vint-i-set de gira musical per Europa. El cor, a més, té la peculiaritat que Joy, una de les nenes, compon totes les cançons des que tenia menys de 7 anys, i que, a més, tots ells s’han animat sense por i amb entusiasme a cantar en diversos idiomes per fer d’altaveu de diferents temàtiques socials. Ahir tenien previst actuar al matí a la facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida i protagonitzar un taller musical amb alumnes de l’escola La Mitjana. Per avui, abans d’acomiadar-se de Lleida, el Safari Children’s Choir té previst cantar a la Sala Polivalent d’Almacelles (20.30 h).

tracking